Blog on ollut päivittämättä kauan, joten asioihin on aika tulla muutos. Todella suuri muutos.

Hanna seurustelee taas. Juttu Kallen kanssa kesti jopa huimat viisi kuukautta, mutta syksyllä 2008 he erosivat. Tällä hetkellä Kallella on jo uusi juttu kiikarissa, tytön nimi on Irina, hänestä tuskin kuulemme enempää. Kalle on menneen talven lumia.
Sen sijaan on tullut aika tehdä valloitus uudessa sukupuolessa. Hannalla on ollut noin kuukauden verran toisesta kaupungista tuleva tyttöystävä nimeltä Emilia. Suhteen laatua on vaikea päätellä, koska se on tässä vaiheessa kokonaan netissä. Tyttöset eivät ole edes puhuneet puhelimessa kertaakaan ja Hanna on muutenkin alkanut jo kyllästyä suhteeseen. Emilia on kuulemma "liian masentunut", valittaa itsestään ja elämästään joka päivä. Tilannetta vaikeuttaa yksi asia: Emilialla on fobia läheisen menettämisestä. Kaukoseurattavamme todennäköisesti heittää omatoimisesti lusikan nurkkaan, jos Hanna laittaa pisteen heidän jutulleen.

Onhan Hannalla muutakin juttua ollut. Tässä vaiheessa kuvioihin tulee täysi-ikäinen, vanha ystävä Joni, jonka kanssa Hanna ehti seurustella syksyllä jonkin aikaa. Tällä hetkellä he ovat vain hyviä ystäviä, mutta tiettävää on, että jos Hannan tekee mieli lihallisia nautintoja, Jouni on valmis olemaan pelastava prinssi valkoisella ratsullaan.

Toki pitää mainita, ettei Emilia ole Hannan ainut tyttöjuttu tähän mennessä. Lähinnä säälistä Hanna alkoi seurustella Nannan, itseensä ihastuneen tytön kanssa. Sattumoisin Nanna asui Lapissa eikä pariskunta ehtinyt nähdä kertaakaan. Ehkä asia on vain hyvä, sillä Nanna sattuu olemaan myös harvinaisen tyhjäpäinen, takertuva ja myös ulkonäön lahjalta siunaamattomaksi jäänyt.

Sitten muihin tilanteisiin. ;)

Venlan rakkaus on katkolla. Hyvä on, ei virallisesti, mutta tytön omassa päässä. Hän alkoi syksyllä seurustella Paulin kanssa, ja kaksi viikkoa tuntenut pari vannoi ikuista rakkautta toisilleen. Joitakin kuukausia myöhemmin ailahtelevainen Venla kuitenkin kuultiin kertomassa ystävilleen, ettei oikeastaan enää edes pidä Paulista ja on tämän kanssa vain siksi, ettei saa muitakaan. Huh, nuorten rakkaus on julmaa!

Mutta entä Annika? No, kuinka ollakaan, hänellä on ollut pieni ihastus Veeti-nimiseen poikaan, pari jopa seurusteli hetken. Juttu kuitenkin taisi kaatua, koska Veetistä ei ole kuulunut enää mitään. Annika ja Hanna ovat taas väleissä, hyvissäkin, mutta eivät parhaita ystäviä. Tytöt eivät enää vietä aikaa yhdessä myöskään koulussa. Mutta Annikan uuden ystäväpiirin mukana tulee kolme uutta tuttavuutta: Tanja, Nea ja Rebekka.
Kyseinen trio on tunnettu myös yhtenä koulun pahimmista... no, en käytä usein tällaisia termejä, mutta pissaliisoista. Kertooko mitään, että kukin valittaa olevansa läski, Rebekka käy salilla ja jättää leivän pois päältä eikä tyttöjen mieleen mahdu mitään muuta kuin oma naama? Hyvä on, heissä on hyviäkin puolia. Nea on saanut koulussaan huorahtavan maineen, koska pyörii monen pojan kanssa yhtä aikaa. Oikeaa juttua hänellä ei tiettävästi ole silti ollut yhdenkään vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa.

Kevätlukukausi 2009 on alkanut. Ja tehän tiedätte, minkä asian vuodenaika kevät on?
Tietysti.
Rakkauden. ;)

So long!