Hei vain!

Ensinnäkin blogiin on tulossa pieniä muutoksia. Mielestäni kirjaimilla kutsuminen alkoi olla hiukan epäselvää, joten alan käyttämään nimiä. Ne ovat edelleenkin muutettuja, eli en paljasta henkilöiden todellista nimeä missään vaiheessa.
Aiemmassa osassa läpikäymämme H on tästä lähtien Hanna. A taasen on Annika.
Lisäksi esitellyille sivuhenkilöille on luonnollisesti omat nimet. J:tä kutsutaan jatkossa Juusoksi ja R sai nimen Riku. K, Annikan ihastus, joka tulee esiintymään takuulla merkinnöissä paljon, on Kalle.

Uutta rintamalta? Todellakin. Niin paljon, että en edes voi kertoa kaikkea samassa merkinnässä!

Ystävyys rakoilee tällä hetkellä ja pahasti. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan Hanna ja Annika joutuivat todellisen riidan ääreen. Ilmeisesti Annika on puhunut selän takana pahaa ystävästään. Kaksikon yritti yhdistää heidän ystävänsä Riikka - tehtävässään onnistumatta. Syitä riitaan voi tosin löytyä muualtakin kuin paskanjauhamisesta..
Kalle on nimittäin osoittanut lämpenemisen merkkejä - väärää ihmistä kohtaan. Hän jopa pyysi Hannaa seurustelemaan kanssaan, mutta tyttö ei suostunut. Annika ei tiedä tästä mitään, mutta aavistaa jotain ja on itsekin varma, että Kalle pitää väärästä ihmisestä. Muuten kaikki olisi ehkä hyvin, mutta ongelma löytyy. Kaikesta huolimatta rakkaus ei ole yksipuolista.

Ongelmista puheen ollen - Hannalla on niitä muutenkin. Hän oli syvästi ihastunut erään paljon vanhempaan nuorukaiseen syksyn mittaan. Kutsukaamme tätä herraa Iikaksi. Ihastuksesta sai tietää sattumien kautta koko koulu ja nyt Iikka on alkanut ilkeillä asiasta nuorelle tytölle, joka on toipunut toistaiseksi yllättävistä tunteistaan.

Hannalla oli syntymäpäivä aivan äskettäin. Hänen illanviettonsa oli kuitenkin suhteellisen yksitoikkoista. Kaikki perheenjäsenet olivat poissa kotoa, kun pihaan ilmestyi tuttu auto. Iikan auto. Poika tuli sisään kielloista huolimatta ja istahti lököttelemään sohvalle. Hanna yritti saada häntä ulos, tuloksetta. Iikka oli tullut jäädäkseen. Lisäksi Hannan äiti piti tästä pojasta, joka oli joskus käynyt kahvillakin; vanhemmille soittaminen ei siis auttaisi mitään. Toimettomana draamakuningatar kutsui paikalle ystävänsä, jotta täysin tarkoitusperänsä pimittävä Iikka lähtisi.

Iikka ei vaikuta luovuttavan. Hannalla on TET kaupassa piakkoin ja hänellä on paha ongelma; myös Iikka työskentelee samaisessa paikassa vakituisesti.

Seuraavassa merkinnässä paljastankin sekä Hannan että Annikan kannalta ikävän salaisuuden. ;) Siihen asti saatte luvan odottaa - ja toivoisin muuten todella paljon sitä kommenttia.