Huh, viime kerrasta onkin jo aikaa. Paljon on ehtinyt tapahtua ja nyt olisi aika kerrata se kaikki.

Tällä hetkellä on tyyntä - tosin huomattavasti eri asetelmassa kuin aiemmin. Muutama kuukausi takaperin Hanna ja Kalle alkoivat mystisesti ystävystyä; aluksi se näytti viattomalta, mutta toukokuun alkupuolella he alkoivat virallisesti seurustella. Annika oli asiasta hyvin käärmeissään ja mustasukkainen, vaikkei suostunutkaan myöntämään sitä. Lopulta juuri tämän sekä monien muiden riitojen takia Annika ja Hanna ajautuivat erilleen ja vihaamaan toisiaan. Näin on jatkunut koko kesän eikä kumpikaan ole aikeissa pyytää anteeksi.

Hannalla ja Kallella sujuu sentään hyvin. Vaikuttaisi siltä, että koko koulun draamaprinsessalla on sittenkin menossa edes yksi kestävä suhde. Rakoilua tosin on jo näkynytkin; kahden nuoren välinen luottamus tuntuu välillä olevan hakusessa. Yhä useammin Hanna katselee Kallen naispuolisia ystäviä, näiden kuvia ja heidän sanojaan mustasukkaisena ja muutaman kerran tyttö on jopa epäillyt, että hänen poikaystävänsä pettää häntä. Onneksi toistaiseksi mitään vakavaa ei ole ilmennyt. Ei Kallekaan ole yhtään sen parempi, vaan tenttaa rakastaan hänen poikapuolisista tuttavistaan silloin tällöin hyvinkin karvaasti.

Entä Iikka ja TET? Ne sujuivat yllättävän hyvin verrattuina tilanteeseen. Sankarillisesti nuorukaista vältellen ja kaupan hyllyjen välistä puikkelehtien Hanna onnistui välttämään kunnollisen kohtaamisen. Koulussa häntä tosin kiusattiin päivästä vielä enemmän, milloin miltäkin taholta. Onneksi kesäloma tuli ja pelasti.

Kesälomasta ja syksystä puheen ollen... Koulujen alkua on nyt vaikeaa olla odottamatta. Seuraavasta vuodesta on tulossa hyvin mielenkiintoinen ja värikäs; koko koulun ihmissuhteet suorastaan rehottavat ja kaipaavat trimmausta. Niinpä esittelemme teille tässä vaiheessa yhden uuden henkilön. Venla on Hannan hyvä ystävä. Hän on hyvin mielenkiintoinen persoona; jonkinlaisena valehtelijana ja puppupuheiden selittäjänä sekä yleisenä wannabena pidetty tyttö on nyt myös muuttanut tyyliään ja kutsuu itseään 'hevienkeliksi'. Saa nähdä, millaisia reaktioita Venlan uusi pukeutuminen ja täysin uudet tarinat aiheuttavat koulussa. Raita veikkaa sitä, että yli puolet koko oppilaskunnasta nauraa päänsä irti.

Pitäkää itsenne ihmisinä. Ciao!