Hi, bitches!

Ensinnäkin olisi erittäin mukavaa, jos kertoisit kommenttilaatikossa, että olet lukenut kirjoitukseni tai edes klikannut blogiini vievää sivua. On huomattavasti hauskempaa, jos tietää, että kirjoittaa jollekulle muullekin kuin vain itselleen ja omille sivupersoonilleen.

Olet saapunut Kulissien takana-blogiin, ja kuten esittelylootasta näet, se on Gossip Girl-tyylinen tarina, joka kertoo oikeasta elämästä. Jotta suojelisin henkilöiden yksityisyyttä, olen lyhentänyt nimet sekä muuttanut omani. Ottakaa myös huomioon, että paikkakunnan nimi on muutettu. Ainoa, mikä on totta, on teksteihin talletettu draama. Blogin ajatus on viattomasti viihdyttää ja esitellä, millaisia ihmissuhdekollaaseja lähes suljetun oloisella landella pyörii.

Ensinnäkin voisimme kerrata tapahtumapaikkoja. Marttilan ainoa keskus on yhtenäiskoulu, jonka yläaste toimii lähes täydellisenä kulissina blogilleni. Koulussa sattuu ja tapahtuu, sillä suljetuissa piireissä ja vain 200 oppilaan koulussa (josta monet ovat ala-asteella!) ei konflikteja voi välttää.

Mutta mitä jos etenisimme henkilöihin?

Ensimmäisenä on seitsemäsluokkalainen neiti nimeltä H. Tämä punatukkainen ja oikeastaan suhteellisen hyvännäköinen neito muutti huomattavasti suuremmasta kaupungista Marttilaan kaksi vuotta sitten. Hän on jo tehnyt selväksi sen, ettei tule toimeen useimpien opettajien kanssa ja käyttäytyy kuin itseään kaksi vuotta vanhempi. Poikaystäviä tulee ja menee, mutta paras ystävä A (kerrotaan alempana) pysyy. Marttilan yhtenäiskoulun ehdoton draamakuningatar.

H:n suhde-elämä on ollut etenkin tänä lukuvuonna hyvin vaiherikasta. Ihastuksia on ollut monia ja poikaystävät vaihtuneet muihin oppilaisiin verrattuna paljonkin. Viimeisimpiä saavutuksia ovat J ja R. Molemmista tyttö on jo eronnut. J:stä ero tuli omalla tavallaan luonnollisesti, mutta R:n erilleenajatuminen oli jo dramaattinen. Eräänä hämyisenä perjantai-iltana H tuli R:n bileisiin ja löysi tämän suutelemasta erästä naispuolista ystäväänsä – sängyllä. R oli humalassa, mutta ystävä ei. Ero tuli ja H on myös tehnyt selväksi, että hänen ex-ystävänsä on idiootti horo ja täysi bi44tch.

H inhoaa koulun yhdeksäsluokkalaisia, joiden mielestä tyttö on pelkkä pikkuteini ja harvinaisen ärsyttävä. Hän ei pidä myöskään vararehtorista. Tunteet ovat molemminpuolisia.

Jospa siirrytään H:sta tämän parhaaseen ystävään, A:han. A on puoliksi virolainen tyttö, joka saapui Marttilaan vuosi ystävänsä jälkeen. Hän ei ehkä ole parrasvaloissa samalla tavalla kuin H, mutta on jo omaksunut monia samanlaisia tapoja. Ennen kaikkea tämän tytön kanssa seuraamme draamaa nimeltä K/A. K on kahdeksasluokkalainen poika, johon A oli ihastunut jo alkusyksystä. Loppusyksystä seurustelu alkoi. Suhde päättyi kuitenkin siihen, että K jätti A:n tekstiviestillä. Olihan se muutenkin huonolla pohjalla, sillä koulussa seurustelusta ei näkynyt vilaustakaan ja vapaa-ajalla keskustelu hoidettiin kielellä toisen kurkussa. Kaikesta huolimatta A on edelleenkin ihastunut K:hon ja haikailee kovasti tämän perään. Miten käy, saako prinsessa prinssinsä?

Oikeastaan H ja A riittävät henkilöinä tähän mennessä oikein hyvin, sillä hehän ovat koulun pahimpia draamakuningattaria.. Voin kuitenkin luvata, että lisää henkilöitä esitellään merkintöjen mukana.

See ya ;) Koittakaa pärjätä!

~ Raita